– Condicions comercials administradors de finques

El registre i subscripció al portal AdministracioFinques.cat és totalment lliure i gratuït per als administradors de finques col·legiats.

Bàsic: La contractació d’un espai web exclusiu per a la teva administració, amb la seva pròpia URL -exemple: www.administraciofinques.cat/latevaadministracio/- té un cost mínim de 4 € x mes i es pot fer amb un únic pagament anual de 36 € + IVA (oferta 3 mesos gratis) en concepte de pujada i maquetació de continguts + manteniment de l’espai web.

Professional: La contractació d’un espai web exclusiu i personalitzat (amb serveis, mapa i enllaç) per a la teva administració de finques dins del portal web, amb la seva pròpia URL -exemple: www.administraciofinques.cat/nomdelateva/- té un cost mínim de 12 € x mes i es pot fer amb un únic pagament anual de 108 € + IVA (oferta 3 mesos gratis) en concepte de pujada i maquetació de continguts personalitzats + manteniment de l’espai web + optimització SEO de la URL.

Avançat: A consultar.

La contractació d’aquests espais per part d’un col·legiat administrador li atorgarà ple dret a disposar d’un apartat exclusiu en administraciofinques.cat durant el període d’un any. Aquest espai serà administrat pel gestor del portal (Pimeweb), de manera que el col·legiat administrador no haurà d’invertir temps en gestionar els continguts. L’administrador mostrarà als usuaris d’Internet una presentació de la seva administració juntament amb una imatge destacada, un extracte dels seus serveis més rellevants i un breu formulari de contacte vinculat al lloc web corporatiu.

Avantatges pels administradors:

+ Visibilitat per a la teva administració de finques. 

+ Posicionament. Tinguis o no el teu propi lloc web, donar-te d’alta en aquest portal et permetrà ser visible (posició 1-2) pels milers d’usuaris que cerquen a Google: administració finques, administrador de finques, consultes administració finques, gestió morosos finques, etcètera.

+ La URL de la teva administració es mostrarà amb el seu propi títol i descripció, i estarà optimitzada per posicionar-se en els cercadors d’internet (SEO).

+ Mapa interactiu + formulari de contacte + enllaç directe al teu domini

+ Prestigi: La teva administració de finques formarà part d’una selecció d’administradors, juntament amb les Administracions de finques col·legiades més ben valorades.

+ Garantia d’aparèixer sempre destacada i associada al municipi en el qual es desenvolupa l’activitat professional.

– Condicions comercials empreses anunciants

Les empreses que ho desitgin podran publicitar-se en determinats espais del portal web, sempre que compleixin amb determinades condicions relacionades amb l’àmbit geogràfic d’actuació i amb la qualitat del seu servei. Per a això hauran de dirigir-se a l’adreça electrònica: administradors@administracionfinques.cat

En cas d’acceptació per part dels administradors del portal web, podran contractar els següents espais:

Anunci bàsic: Logotip + breu text + enllaç a web corporativa = 20 € (pagament mensual) o 100 € (pagament semestral). Ubicació: columna dreta/sidebar.

* Anunci destacat: * Banner gràfic de grans dimensions + logo + text i dades de contacte visibles + enllaç a la teva web corporativa = 40 € (pagament mensual) o 180 € (pagament semestral). Ubicació: espai principal, sota contingut.

Exemple:  https://www.administraciofinques.cat/contacte 

* Aquest tipus d’anuncis tindrà una posició fixe i destacada.

Tot i que les condicions comercials podrien veure’s modificades en un futur, els preus i terminis acordats en el moment de la contractació es compliran estrictament.

Avantatges:

+ Visibilitat pel seu negoci en el lloc web dels administradors.

+ Enllaç directe “SEO friendly” cap a la web de l’anunciant des d’un portal de referència.

+ Contacte directe amb administradors de finques de l’àrea geogràfica que destaquen per la qualitat del seu servei.

+ Possibilitat d’incloure anuncis gràfics amb promocions, missatge comercial i dades contacte.

+ Treballar per administradors de finques = garantia de cobrament. 

Actualment el portal rep un promig superior a les 1200 visites mensuals i té posicionament molt destacat a Google per a multitud de  cerques rellevants.