Administradors de Finques Barcelona

Una selecció dels millors administradors de finques col·legiats a Barcelona

Administradors de finques Barcelona

Una de les coses que més valoren els usuaris a l’hora de triar un administrador de finques a Barcelona és la transparència. Aquesta s’ha convertit en un atribut indispensable per al desenvolupament d’aquesta professió.

L’honradesa també és una qualitat fonamental en l’exercici dels administradors de finques. Un administrador no pot utilitzar al seu capritx els recursos econòmics d’una comunitat de propietaris. Lamentablement encara hi ha administradors de finques -afortunadament cada vegada són menys- que presenten un únic pressupost a l’hora de proposar què industrial ha de realitzar els treballs a la finca.

Administradors col·legiats a Barcelona

A l’hora de triar administrador també és important la resolució àgil d’incidències. Resoldre les problemàtiques que sorgeixen de la forma més ràpida possible, executar els acords de junta en el termini previst, informar en tot moment al representant o representants de la comunitat, són aspectes molt valorats pels usuaris.

El nivell d’atenció prestat també és un aspecte molt valorat per aquells que han d’escollir administrador de finques a Barcelona. T’ha passat alguna vegada que truques o envies un correu electrònic a l’administrador i aquest no et respon?

Algunes administracions de finques no disposen dels mitjans adequats per prestar un servei professional. L’organització interna juntament amb uns sistemes de gestió actualitzats permeten als administradors proporcionar la qualitat de servei necessària.

Administradors de finques especialitzats

Un administrador es dedica a l’administració de comunitats de propietaris i moltes vegades, també al lloguer urbà, turístic i rústic. Es tracta doncs de professionals especialitzats en el sector immobiliari.

A més, els administrador de finques són experts en el coneixement i aplicació de la legislació jurídica, laboral i administrativa de la propietat immobiliària. La figura d’un administrador de finques de confiança permet als propietaris estar tranquils i tenir la confiança que la seva propietat està en bones mans.

Si la teva comunitat necessita un administrador de finques de Barcelona, ​​a continuació et presentem una selecció dels millors administradors de finques de la ciutat. Es tracta d’administradors col·legiats que ofereixen professionalitat i qualitat de servei contrastada.

MILLORS ADMINISTRADORS DE FINQUES DE BARCELONA

Barcelona Finques

Barcelona Finques

 Barcelona Finques Plaça Francesc Macià 7, Planta 10,C.P. 08029 Barcelona  El nostre objectiu principal és la reducció de costos, mantenint la qualitat dels serveis dels què gaudeix la Comunitat, però optimitzant al màxim l'import pagat pels mateixos. A cada client li és assignat un gestor professional que atén la Comunitat en totes les necessitats pròpies de l'administració, girant visites periòdiques a la finca.Serveis

Finques Grau

Finques Grau

 Finques Grau Via Augusta, 64-66 entl. 3ª08006, Barcelona  Finques Grau, Administració de Comunitats de Propietaris. Assessorament  per a la conservació de l’edifici a través d’un pla de manteniment i una àgil gestió d’obres i incidències. L’optimització de les despeses comunitàries és una preocupació del nostre equip de professionals. A Finques Grau disposen d’una elevat nombre de sales de reunions per celebrar les juntes de propietaris i sales de visita que permeten efectuar trobades de forma íntima i còmoda. Som el teu administrador...

Finques Futura

Finques Futura

 Finques Futura C / Còrsega 430, bis, 08037 Barcelona  Tant si necessites un administrador de finques com si necessites serveis de gestió de comunitat de propietaris, a Finques Futura vetllarem pels interessos i la tranquil·litat de la teva comunitat de forma professional, seriosa i personalitzada. Comptem amb un equip de lletrats, especialitzats en Propietat Horitzontal al servei de les nostres comunitats. Finques Futura

Finques Gassiot

Finques Gassiot

 Finques Gassiot C /. Mallorca 301, pral 1º. 08037 Barcelona  Oferim un servei especialitzat, capaç d'atendre les particularitats de cada comunitat, amb un Departament exclusiu a l'efecte. Disposem d'un servei de reparació d'avaries de 24 hores els 365 dies de l'any, programes comptables de disseny propis amb un rigorós control econòmic, la qual cosa ens permet donar resposta immediata i eficaç als problemes que se'ns plantegen. Accés com a propietari a TuComunidad.com per disposar de tota la informació de la teva comunitat amb un...